Tiesithän, että saat asiantuntemuksemme yrityksesi käyttöön myös jatkuvien palveluiden osalta?

Profit Softwaren laaja finanssialan osaaminen kattaa nyt myös kolmansien osapuolien ohjelmistojen jatkuvat palvelut. Oli kyse liiketoimintasovelluksista tai tietovarastoinnista – me olemme kumppanisi.

Profit Software on tarjonnut asiakkailleen finanssialan teknologiaosaamista jo yli 25 vuoden ajan. Ymmärryksemme liiketoiminnan erityispiirteistä ja lainsäädännön vaatimuksista on vahva; tunnemme Suomen markkinassa käytettävät pankki- ja vakuutusjärjestelmät.

perttu-appopp-1377186-Useimmat finanssialan järjestelmistä ovat meille tuttuja joko omien toteutusten tai asiakasprojektien kautta. On luonnollista, että tässä kohdin laajennamme palvelutarjoomaamme jatkuviin palveluihin ja palvelemme asiakkaita myös tällä sektorilla, kertoo finanssiliiketoiminnan konsultoinnista vastaava johtaja Perttu Heinonen.

Mitä käytännössä tarjoamme?

Pystymme toteuttamaan asiakkaillemme jatkuvien palveluiden osalta niin integraatiot, tietovarastot kuin analytiikan. Myös tietokantojen hallinnointi on arkipäiväämme. Voimme esimerkiksi hoitaa asiakkaan ICT-tukipalvelut vastaten service deskistä. Tämä toteutetaan palvelupäälliköiden johtamilla tiimeillä. Ratkaisu rakennetaan niin, että se yhdistyy muihin järjestelmiin muodostaen saumattoman kokonaisuuden tiimien, asiakkaiden ja mahdollisten muiden toimittajien kanssa.

Palvelut perustuvat toimialan parhaisiin käytäntöihin, kuten ITIL:in mukaisiin prosesseihin. Osaamisemme kattaa yli 150 finanssialalla käytettyä sovellusta. Saat käyttöösi myös paikalliset asiantuntijamme, joilla on laaja finanssialan osaaminen, ymmärrys regulaatiosta ja sopimusten elinkaaresta.

Lue lisää sovellusten jatkuvista palveluista finanssisektorille. Tiesithän, että palvelumme kattavat myös analytiikan.

Toteutamme parhaillaan merkittävälle finanssialan toimijalle sovellustukipalveluprojektia, josta kuulet lisää ensi vuonna. Sillä aikaa voit tutustua muihin ratkaisuihimme:

Kiinnitysluottopankin järjestelmä
Peruspankkijärjestelmän uudistaminen
Profit Lainat ja Vakuudet