We’re excited to announce that the Evitec name is taken into use in all countries and markets of operation starting January 26th, 2023.
—The new name and brand support our Nordic expansion. Our target is to increase both the number of employees and the number of customers, while simultaneously strengthening our expertise and product offering, says Evitec’s CEO Ilkka Starck.
Already for 30 years our mission at Evitec has been creating a better functioning and a more sustainable future for our customers. During the decades we’ve grown from being a one-product IT vendor to being a versatile specialist. Therefore, the present moment embodies a natural start for a new chapter and a new company name.
Although our name and brand are changing, partnerships, cooperation and ensuring the best customer experience will be kept at the focus point of our operations.
Evitec digitalisoi Kuntarahoituksen ja Suomen Pankin välisen lainojen panttausprosessin
Kuvassa vasemmalta: Ari Siivonen, Minna Saonegin ja Kirsi Vetterstrand
Rahoituspalveluja tarjoava Kuntarahoitus on ottanut suuria harppauksia digitalisaatiomatkallaan: luottopäätösten ja vakuushallinnan jälkeen lähdettiin uudistamaan lainojen panttausta Suomen Pankille sekä siihen liittyvää seurantaraportointia.
Evitec on ollut tiiviisti mukana rakentamassa Kuntarahoitukselle vakuudenhallinnan kokonaisuutta. Nyt kehitetty lainojen panttaus- ja seurantasovellus, Paco, liittyy Suomen Pankin antolainojen panttausprosessin sähköistämiseen.
-Olemme tehneet vakuudenhallinnan toiminnallisuuksiin liittyen Evitecin kanssa yhteistyötä jo aiemmin. Kun saimme viime vuonna indikaatiota, että Suomen Pankki uudistaa panttausprosessinsa, oli luonnollista ottaa mukaan kumppani, jonka kanssa muutos voitiin tehdä ketterästi, kertoo transaktiopalveluiden osastonjohtaja, Minna Saonegin.
Projekti toteutettiin tiiviissä aikataulussa. Suomen Pankin antamat tekniset määritykset ja dokumentit ohjasivat kehitystä, mutta käytännön toteutuksesta, käyttöliittymästä ja muista toiminnallisuuksista vastasi projektitiimi. Kuntarahoituksesta oli läpi projektin mukana käyttäjiä, joista yhtenä asiantuntija Kirsi Vetterstrand. Kirsin mukaan ”työnteko on uuden järjestelmän ansiosta mielekkäämpää ja ennen kaikkea tehokkaampaa”.
Ratkaisun haluttiin kestävän aikaa ja sopeutuvan mahdollisiin muutoksiin.
-Rakensimme sovelluksen tietovaraston päälle pienentääksemme järjestelmäriippuvuutta. Suomen Pankki edellytti SWIFTin tarjoamaa FileAct-toiminnallisuutta, jota emme ole aiemmin käyttäneet. Muut teknologiset ratkaisut olivat meille ja Evitecille jo ennestään tuttuja, jatkaa Business Solution Manager, Ari Siivonen.
Tehokkuutta sprinteistä
Projekti toteutettiin kuuden kuukauden aikana sprinteissä. Ennen ensimmäistä sprinttiä toteutettiin alkuhaastattelut, joiden perusteella ymmärrettiin tarkemmin ratkaisun sisältö ja sen perusteella valittiin oikeat osaajat projektitiimiin.
-Sprintti työskentelytapana oli toimiva tässä kehityksessä, asioita päästään heti tekemään ja myös korjaukset voidaan tehdä nopeasti. Lisäksi Evitecin projektipäällikön, Marko Aution, halu ymmärtää loppukäyttäjän tarvetta tekniset vaatimukset huomioiden on kyllä ollut se avainsana, sanoo Saonegin.
-Nostaisin erikseen vielä sen, että Marko otti läpi projektin kokonaisvaltaisesti tilanteen haltuun ollen aina valmis auttamaan. Kyllä tässä oli vastuunkantoa yli omien rajojen, tiivistää Siivonen.
Projekti Evitec toteutti Kuntarahoitukselle lainojen panttaus- ja seurantasovelluksen, joka liittyi Suomen Pankin antolainojen panttausprosessin sähköistämiseen. Projekti kesti noin kuusi (6) kuukautta.
Kuntarahoitus Kuntarahoitus tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja kuntasektorille ja sosiaaliseen asuntotuotantoon. Kuntarahoitus perustettiin 1989 ja sen omistavat kunnat, Keva ja Suomen valtio. Yritys työllistää noin 160 henkilöä.
Kuvassa vasemmalta: Ari Siivonen, Minna Saonegin ja Kirsi Vetterstrand
Finanssialan järjestelmiä uusitaan harvoin uusimisen ilosta. Päätös tehdään useimmiten siinä vaiheessa, kun järjestelmän käyttöikä lähestyy loppuaan, teknologiat ovat vanhentuneita ja liiketoiminnan prosesseja saattaa olla vaikea uudistaa, kun käytössä olevat järjestelmät eivät tätä tue.
– Prosessien tehokkuus vaikuttaa suoraan työnteon tehokkuuteen; käsittelijöiden arvokasta työaikaa kannattaa käyttää johonkin hyödyllisempään. Jos tarkastelemme esimerkiksi antolainauksen ratkaisuamme, niin se palvelee aidosti päivittäisen työn prosesseja ja rutiineja, kertoo Financial Sector Solutions -yksikön tuotteista Evitecissä vastaava Janne Takala.
Mikä Evitec Power Lending -ratkaisu siis on? Tiivistetysti: se on antolainauksen ja vakuushallinnan elinkaarijärjestelmä, joka soveltuu parhaiten suomalaisen yritysrahoituksen tarpeisiin. Ratkaisu koostuu moduuleista, jotka kattavat rahoituksen koko elinkaaren. Näillä moduuleilla hallinnoidaan lainoja ja vakuuksia sekä luottopäätöksiä ja luottoriskilaskelmia.
Janne Takala vastaa Financial Sector Solutions -yksikön tuotteista.
Nappia painamalla reaaliajassa
Järjestelmän modernisointi tuo monia hyötyjä. Käyttöikä pitenee, integraatiot helpottuvat, työaikaa vapautuu muihin asioihin ja luonnollisesti virheet vähenevät asioiden automatisoituessa.
– Vanhojen järjestelmien osalta integraatiot ovat usein monimutkaisia. Esimerkiksi legacy-järjestelmissä on usein epästandardeja integraatiorajapintoja. Tieto saadaan kyllä liikkumaan, mutta kehittäminen on haastavaa. Ääritapauksissa rajapintojen välille tarvitaan usein erillinen väliohjelmisto, josta aiheutuu kehitys- ja ylläpitokustannuksia. Osaajia on harvassa eikä tehokkaita työvälineitä ole aina edes saatavilla. Moderneilla REST-rajapinnoilla tällaisia ongelmia ei ole, kertoo Evitec Power Lending -tuotetiimissä arkkitehtinä toimiva Jussi Kauhanen.
Janne on samaa mieltä ja jatkaa: ”Usein haasteena on myös se, että järjestelmien integraatiot ovat eräajopohjaisia. Painat nappia ja näet tuloksen vasta seuraavana päivänä. Tätä päivää on se, että asiat toimivat reaaliajassa.”
Isossa kuvassa järjestelmien uusimisille on muitakin syitä kuin integraatiot. Organisaatioiden tulee katsoa eteenpäin ja tehdä päätöksiä, jotka palvelevat tulevia liiketoimintatarpeita.
– Ei ole tarkoituksenmukaista, että ei voida uudistua, koska järjestelmä ei tue prosessi-innovaatioita. Kyllähän se vaikuttaa kilpailuetuun ja siihen, kuinka nopeasti pystytään toimimaan muuttuvassa markkinassa, tiivistää Janne.
Evitec Life is a policy administration system developed for life and pension insurance companies, supporting both long-term savings and risk life insurances.
In Evitec Life 5.2 beta the most significant development step has been to bring risk life insurance alongside savings products. In Evitec Life, you can now manage risk life insurance agreements, individual policies, joint policies, and large group structures, as well as risk life claims.
Evitec Life offers, as an example, support in policy management for temporary disability, permanent disability to work, permanent disability and critical illness covers. In policy management for groups, special attention has been paid to the ease of maintaining the group’s information and group invoicing requirements.
In claims management for risk life insurances, Evitec Life can among others handle compensations related to the above-mentioned covers and pay both lump sum and daily benefits. The claims handler’s work is greatly expedited and simplified when policies and claims are handled in the same system. The policy information needed in claims management is available and automatically included as part of the claim handling process.
In the new version, digital REST services have been expanded to support, among other things, the sales process, new policy creation and changes made to policy information in self-service channels.
With this version, several general functions have been introduced or updated. Evitec Life supports the future change of the punctuation mark in the Finnish personal identification number, identification of the beneficiary required by the AML directive before compensation is paid out, and notifications to the Finnish tax authority Incomes Register. Additionally, new security improvements have been included to bolster secure operations. To make managing insurance products easier, the PLP Insurance Product Editor tool for defining insurance products has been added to the toolkit.
Interested in hearing more? Please contact sales@evitec.com
Sijoittamisen vastuullisuus ja vihreä rahoitus ovat olleet esillä asiakkaidemme liiketoiminnassa ja viestinnässä, minkä lisäksi ne ovat olleet jo pitkään esillä mediassa. Mediahuomiosta huolimatta nämä eivät välttämättä ole kaikille tuttuja termejä.
Vastuullinen sijoittaminen (englanniksi ESG eli Environment, Social and Governance) tarkoittaa kestävän kehityksen, ympäristövaikutusten ja yhteiskuntavastuun huomioimista sijoittamisessa. Yksinkertaisimmillaan vastuullinen sijoittaminen on listoja yksittäisistä sijoituskohteista, joihin esimerkiksi Nordean rahastot eivät sijoita. Laajimmillaan vastuullinen sijoittaminen otetaan huomioon koko yrityksen toiminnassa ja hallinnoinnissa ja se on osa strategiaa.
Toistaiseksi vastuulliseen sijoittamiseen ei löydy yhtä Euroopan tai maailman kattavaa standardia. Mittaaminen ja viestintä on vapaaehtoista ja sen tarkoitus on tehdä toiminnasta kuluttajille läpinäkyvää. Todennäköisesti vastuullisuus tulee menemään samaan kuin talon energialuokitus, jossa raportin pakollisuuden lisäksi uusissa kohteissa vaaditaan vähintään B-luokan energiatehokkuutta. Myös finanssialalla tulee hetki, kun ESG on huomioitu lainsäädännössä tai toimiluvassa. Yritysten on jo nyt hyödyllistä viedä strategiaansa ja toimintaansa sen edellyttämään suuntaan.
Vihreät bondit eli joukkovelkakirjalainat ovat vastuullisen sijoittamisen yksi toteutustapa. Vihreän bondin liikkeeseenlaskija on antanut ”vihreää rahoitusta” eli rahoittanut vain niitä kohteita, jotka täyttävät tietyt ympäristökriteerit. Vihreät bondit ovat mediajulkisuudesta huolimatta edelleen pieni osa koko globaalia rahoitusta, kokonaisvolyymiltään alle 1%. Sille kuitenkin ennakoidaan suurta kasvua ja vihreät bondit ovat erittäin kysyttyä kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla.
Sitä merkitsevät erityisesti isot vastuulliset sijoitusrahastot sekä julkiset eläkeyhtiöt. EU laatii parhaillaan vihreille bondeille yhtenäistä kriteeristöä, jonka toivotaan lisäävän näiden suosiota entisestään.
Asiakkaamme ovat julkaisseet myös muuta vastuullista rahoitusta viime vuosina. Kuntarahoitus laski liikkeelle tänä vuonna Suomen ensimmäisen sosiaalisen bondin, jolla on rahoitettu yhteiskunnan hyvinvointia lisääviä hankkeita. Suomestakin löytyy sinisiä bondeja, joilla on rahoitettu meren suojeluun vaikuttavia investointeja.
Vihreät bondit ja ESG yleisestikään ei itsessään ratkaise ilmasto-ongelmaa. Sen suurin arvo on tehdä kuluttajalle ja yrityksille valinnat tietoisiksi ja näkyväksi: Hakiessasi maksimaalista tuottoa, onko sinulle merkitystä, annatko rahasi sellaiseen käyttöön, joka varmistaa maapallon ja yhteiskunnan hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville?
Profit Software is a leading provider of system solutions and consulting services to the Nordic financial service industry. It also offers analytics and information management services across multiple industries. The company is now starting a major rebranding project and will change its name to Evitec in all countries and markets of operation. The name will be taken into use at the end of 2022.
– We have for a while considered changing the company name. Evitec suits our business excellently and the name change gives us a great opportunity to re-brand ourselves. Although the name and brand are changing, high customer satisfaction will remain at the core of our operations, says Profit Software’s CEO Ilkka Starck.
In 2022 the company celebrates its 30th anniversary. While at first established as a software company, the offerings today are a combination of products, point solutions, consulting services as well as business intelligence services.
Growth is sought organically and through acquisitions across the Nordics
Profit Software has grown from a company of 10 employees to more than 350 employees in three countries. Its customers include some of the largest financial companies and institutions in Finland and Sweden. During the past five years the company has made three acquisitions.
– We’re pursuing to be the go-to vendor whenever there is a need for deep knowledge and understanding of the digital transformation within the financial sector. I’m confident that the new name and brand will support us in this, ends Starck.
Erik Berggren, from majority owner Volpi Capital, comments: The rebranding of the Profit Software group into Evitec underlines the company’s great commitment to serve financial and other long-term customers across borders. This new identity will cement the company’s position as a leading Nordic fintech champion, further to the first add-on acquisition completed in Sweden which we could announce in May 2022. We at Volpi are thrilled to support management in executing their ambitious growth plan.
For further information, please contact:
Profit Software, CEO Ilkka Starck, Tel. +358 9 681 731
Profit Software (to be known as Evitec) provides system solutions and consulting services to the financial industry. It also offers analytics and information management services across multiple industries. Founded in 1992, Profit Software has offices in Espoo, Tampere, Pori, Lahti, Lappeenranta, Tallinn and Stockholm. The number of employees is over 350.
Customer story
Näin autoimme asiakastamme testiaineiston hallintaratkaisun toteutuksessa
Pitkäaikainen kumppanimme, merkittävä suomalainen finanssialan toimija, kehittää toimintojaan jatkuvasti vastatakseen paremmin digitalisaation tuomiin vaateisiin. Nyt toteutimme asiakkaallemme monitoimittajaympäristössä testiaineiston hallintaratkaisun.
Viranomaisvaatimukset edellyttävät henkilötietojen käsittelyä luottamuksellisesti ja turvallisesti. Tämä koskee myös yritysten tietojärjestelmiä ja esimerkiksi testiympäristöjä.
— Tässä tapauksessa asiakas tarvitsi sovelluskehitystä varten aidosta datasta materiaalin peitetyssä muodossa niin, että sieltä on valittavissa tiettyjä asiakastyyppejä testausta varten. Itse data haettiin tietovarastosta, kertoo asiantuntija Timo Pillikko.
Evitecin ratkaisu koostuu kahdesta osasta, luottamuksellisen tiedon salauksesta testiaineiston luonnin yhteydessä sekä testiaineiston virkistämisestä salatulla aineistolla.
Käyttötapauksesta riippuen tietojen peittäminen tehdään algoritmeilla joko anonymisoiden tai pseudonymisoiden. Englanniksi puhutaan termistä data masking. Ilman henkilötietojen huolellista suojaamista ei testiympäristöissä voida hyödyntää oikeiden käyttötapausten tietoja.
— Alkuun teimme maskausta. Sen jälkeen projekti laajeni niin, että poimimme tiettyyn kehitystarpeeseen sopivia joukkoja ja tietoja. Tietojen täytyy aina olla eheät, jotta niitä voidaan hyödyntää, sanoo projektipäällikkönä toiminut Teemu Vainio.
Projektikommunikaatiolle täydet pisteet
Projektia tehtiin yli vuoden yhdessä asiakkaan ja toisen toimittajan kanssa.
— Onnistuimme monessa asiassa, emmekä vähiten siksi että kommunikaatio toimi niin hyvin. Sparrasimme asioita yhdessä ja olimme avoimia, kertoo Teemu.
Evitecin puolelta projektissa olivat mukana kokeneet konkarit, mutta asiakkaan toimiala pakotti heidätkin opettelemaan liudan uusia asioita. — Kun perustaso on kunnossa, niin sen päälle on hyvä rakentaa uutta. Kysymys on teknisestä toteutuksesta ja siihen meillä on erinomainen konsepti ja osaaminen, jatkaa Teemu.
— Asiakas on jo nyt saanut lisäarvoa: exceleistä on siirrytty kohti läpinäkyvää ratkaisua, joka auttaa testaajia näkemään konkreettisesti sen, mitä poimitaan ja testataan. Se säästää aikaa ja tuo varmuutta, summaa Timo.
Under webbinariet diskuteras och demonstreras tre starka drivkrafter, som ligger i centrum för att driva en lukrativ och effektiv affärsverksamhet:
Effekten av den accelererade digitala kundresan
Styrkan av automatiserad administration gällande avtal och ersättningar i ett standardsystem
Profit Software Oy (“Profit Software”) has bought Swedish Evitec AB (”Evitec”). The acquisition strengthens Profit Software’s foothold in the Swedish market.
Profit Software provides system solutions and consulting services to the financial industry. It also offers analytics and information management services across multiple industries. The acquisition supports the company’s strategy where growth is sought both organically and through acquisitions.
– We have long looked at opportunities for expansion in Sweden. With the acquisition, we will strengthen our presence, increase our headcount in Sweden, and deepen our expertise in the highly attractive regtech vertical. In the future, we can provide even better service locally to existing and new customers, says Profit Software’s CEO Ilkka Starck.
Profit Software is owned by Volpi Capital – a specialist, Northern European lower middle-market investment firm, focused on B2B tech-enabled sectors. Volpi Capital is experienced in international expansion and buy-and-build, driving sustainable and profitable growth.
Evitec, headquartered in Stockholm, is a company with expertise in banking, finance and insurance consulting services, in particular towards helping financial customers manage regulatory compliance
-Profit Software and Evitec have an excellent customer and industry fit. It’s a pleasure to be able to join forces with a business which we consider the most attractive fintech business in the Nordics. This is a natural transition for us, and I am excited that together we are able to offer our customers more comprehensive best in class fintech software and services, says Evitec’s CEO Andreas Johansson.
Well-established in the Finnish market, a challenger in Sweden
Profit Software has major Finnish financial institutions and companies as customers. In Sweden, it established customership with Länsförsäkringar back in 2014 when the company chose Profit Software to modernize its payment system.
-Our offering in banking and life and pension insurance is comprehensive. We are operating in an industry which is very regulated in the Nordics. Our deep knowledge of the market as well as our wide offerings which cover both point solutions and consulting services is what makes us unique, continues Starck.
Profit Software now has more than 30 employees in Sweden.
– Our target is to grow and expand our operations in Sweden, therefore I’m confident that this acquisition is a natural step on that path, ends Starck.
-This is a major milestone for Profit Software as it continues to grow its position as a leading Nordic fintech champion, further to the add-on of Kaakontieto in 2021. The acquisition of Evitec and addition of Andreas and his team consolidates Profit’s strong commitment to Swedish customers. It is testament to the strategy we agreed when partnering with Profit’s management less than 18 months ago. We look forward to working closely with the expanded Profit group as it executes on an ambitious plan of profitable double-digit growth, comments Marco Sodi from Volpi Capital.
After the acquisition, the Profit group total number of employees will exceed 350. Evitec’s personnel and management continue as Profit Software’s employees. Evitec’s owners will become shareholders in Profit Software.
For further information, please contact:
Profit Software, CEO Ilkka Starck, Tel. +358 9 681 731
Profit Software provides system solutions and consulting services to the financial industry. It also offers analytics and information management services across multiple industries. Founded in 1992, Profit Software has offices in Espoo, Tampere, Pori, Lahti, Lappeenranta, Tallinn and Stockholm. The number of employees is over 350.
Evitec provides consulting services within banking, finance and insurance. The company is specialised in demanding IT and digitalisation projects. Evitec has its office in Stockholm.
Kestävä rahoitus on aihe, jonka merkitys ilmastonmuutoksen kiihtymisen myötä on entisestään lisääntynyt. Kestävän rahoituksen määritelmä on toki laajempikin, ympäristötekijöiden lisäksi siinä tarkastellaan myös yhteiskuntaan ja hallintotapaan liittyviä näkökulmia, eli ns. ESG-tekijöitä (lyhenne sanoista Environmental, Social ja Governance) ja kuinka nämä huomioidaan sijoittamista koskevassa päätöksenteossa.
Vaikuttamisen mahdollisuus on kenellä tahansa sijoitustoimintaa harrastavalla, yhtä lailla institutionaalisella sijoittajalla kuin yksittäisellä rahastosäästäjälläkin. Mutta voidakseen tehdä vastuullisia valintoja, tarvitsee sijoittaja luotettavaa tietoa sijoituskohteiden kestävyydestä. Kohteiden tulisi myös olla keskenään vertailukelpoisia, jolloin tarvitaan yhteneväisiä mittareita ja käytäntöjä. EU:ssa tähän on haettu ratkaisua kahden eri asetuksen kautta. Tiedonantovelvoiteasetuksen (SFDR, Sustainable Finance Disclosure Regulation) tavoitteena on lisätä läpinäkyvyyttä sijoitustuotteiden kestävyystekijöistä. Taksonomia-asetus (TR, Taxonomy Regulation) puolestaan määrittelee milloin taloudellista toimintaa voi kutsua kestäviksi kuuden ympäristökestävyyttä mittaavan tavoitteen kautta.
Asetukset ovat sinällään jo tulleet voimaan, mutta niissä säädettyjen velvoitteiden soveltaminen jalkautuu asteittain. Molemmissa asetuksissa on artikloja, joiden yhteneväiseen tulkintaan ja soveltamiseen Euroopan komissio on pyytänyt finanssialan Euroopan valvontaviranomaisia (ESA, European Supervisory Authorities) määrittelemään tekniset standardit (RTS, Regulatory Technical Standards). Nämä eivät ole vielä kaikilta osin valmiita tai lopullisesti hyväksyttyjä, mutta oletuksena on, että niitä tulisi porrastetusti alkaa noudattaa tämän ja ensi vuoden aikana.
Finanssiala on yhteisen haasteen edessä
Asioiden keskeneräisyydestä huolimatta, valvontaviranomaiset ovat nyt kehottaneet toimijoita aloittamaan valmistelut asetusten soveltamiseen. Ja hyvä niin, sillä urakka on huomattavan suuri, vaikka toimijoille tilanne on hieman epäkiitollinen, kun ne joutuvat tähtäämään liikkuvaan kohteeseen. Niinpä kaikki sijoituspalveluja tuottavat ja tarjoavat tahot, kuten rahastoyhtiöt, pankit ja henkivakuutusyhtiöt ovat kovan urakan edessä.
Mutta mikä tekee tämän niin haastavaksi?
Pähkinänkuoressa: valtava tietomäärä kerättäväksi ja analysoitavaksi sekä pitkä välitysketju, jonka varrella on useita toimijoita.
Teknisestä näkökulmasta urakka kiteytyy tiedon sujuvaan välittämiseen ja tehokkaaseen käsittelyyn:
kuinka sijoituspalvelun tuottaja kerää ja analysoi sijoituskohteiden kestävyyteen liittyvää tietoa ja muokkaa tiedon sopivaan muotoon seuraavan vaiheen tarpeet huomioiden
kuinka sijoituspalvelun tuottaja välittää tämän tiedon sijoituspalvelua tarjoavalle taholle, tiedon kaikissa eri muodoissa, raportteina, avaintietoesitteinä ja SFDR:n määrittelyn mukaisen, sijoituskohteen kestävyyttä indikoivana värikoodina
kuinka sijoituspalveluntarjoaja välittää tiedon loppuasiakkaalle eri ajankohtina ja eri palvelukanavissa kuten verkkosivuilla, portaaleissa ja ehkäpä jopa tulosteina.
Pitkä ja monivaiheinen ketju, mutta modernien järjestelmien tuella ja tiedonvälityksen rajapintoja hyödyntämällä hyvinkin tehtävissä. Finanssiala on uuden edessä ja yhteisellä ponnistuksella rakennamme edellytykset kestävälle rahoitukselle.
We use cookies to ensure a better user experience. Cookie data is stored in the browser and allows us, for example, to identify when the user will return to our website. We also use the information to obtain analytics from visitors to our website.
Essential cookies
Always used cookies to ensure the functionality of the services. Thanks to these, the site remembers the choices you make, and you don't have to do them again with every page upload.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Third-party cookies
We use Google Analytics, LinkedIn Insight and Leadfeeder to collect visitor statistics. In addition, myFonts is used to implement the appearance of our site.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Cookie Policy
More information of cookies and how we process personal data can be found from privacy policy.