Profit Software ilmoitti huhtikuun alussa ostaneensa suomalaisen Kaakontieto Oy:n. Samalla se vahvisti tarjoomaansa, sillä Kaakontiedolla on finanssialan lisäksi vuosikymmenien kokemus perinnästä. Gorilla-perintäjärjestelmällä voi hoitaa saatavien perintää niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Järjestelmä tukee kotimaisten saatavien vapaaehtoista sekä oikeudellista perintää suomalaisen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

finance-calculator-paying-reminder-Ratkaisu on jo muutamilla merkittävillä suomalaisilla finanssialan toimijoilla käytössä ja se soveltuu käytettäväksi monenlaiseen perintään kattaen niin laskusaamiset kuin rahoitustuotteet, kertoo Profit Softwaren Financial Sector Solutions -yksikön myynnistä vastaava Samu Koskinen.

Gorilla mukautuu joustavasti asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin, minkä lisäksi mahdolliset lisäominaisuudet voidaan toteuttaa asiakaskohtaisesti. Se on myös integroitavissa muihin asiakkaan käytössä oleviin järjestelmiin.

Perinnän lisäksi järjestelmää voidaan hyödyntää esimerkiksi asiakasriskeihin liittyvän analytiikan lähdejärjestelmänä. Näin varmistetaan, että käytössä on aina ajantasainen tieto ja mahdolliset riskit pystytään tunnistamaan ajoissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme: Tomi Heiskari, Sales Manager, tomi.heiskari(at)profitsoftware.com tai 040 707 9426.