Tiimimme etsii joukkoonsa luottoprosessin asiantuntijaa ja projektipäällikköä koordinoimaan laajaa asiakasprojektiamme. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa olet kehittämässä asiakkaille ja yhteiskunnalle kriittisiä ratkaisuja teknologiayrityksessä, jossa työlläsi on merkitys ja voit oppia uutta – vieläpä parhaassa mahdollisessa seurassa! Jos sinulla on jo kokemusta laajojen hankkeiden vetämisestä, tässä voisi olla sinulle sopiva rooli.  

Tehtävässäsi keskeistä on henkilö- ja yritysasiakkaiden luottoprosessin ymmärtäminen. Käyt vaatimuksia ja toimintoja aktiivisesti läpi asiakkaiden liiketoiminnan edustajien kanssa ja pystyt tarvittaessa haastamaan heidän näkemyksensä oman kokemuksesi pohjalta – tavoitteenasi auttaa asiakastamme aina parhaan mahdollisen ratkaisun määrittämisessä.  

Toimit samalla projektipäällikkönä tiimissä, jossa työskentelee kymmenkunta Evitec Solutionsin toteuttajaa. Hankkeessa on mukana lisäksi useita sidosryhmiä, joiden kanssa viestiminen kuuluu oleellisesti projektityöhön. Voit hakea paikkaa, vaikka sinulla ei olisi yhtä vahvaa projektinhallintaosaamista kuin rahoitusjärjestelmäosaamista – kykysi ja halusi omaksua rooli on avainasemassa.  

Työskentelet moderneilla työvälineillä mukavasti joko yhdistellen etä- ja lähityötä, tai hyödyntäen viihtyisiä toimistojamme Espoossa, Porissa, Lahdessa tai Tampereella. Odotamme, että pystyt kuitenkin tekemään töitä noin päivän viikossa asiakkaan tiloissa.  

Työskentelet osana itseohjautuvaa, ketterin menetelmin toimivaa tiimiä, jota yhdistää aito halu auttaa asiakasta ja kehittää omaa osaamistaan. Meidän tehtävämme on uudistaa finanssialaa teknologian ja vahvan asiakasymmärryksen avulla – kattavalla osaamisella, asiakkaan kuuntelemisella ja pitkällä kokemuksella toteutamme projektit erittäin ammattitaitoisesti. Jaamme yhteiset tavoitteet asiakkaidemme kanssa ja toimimme pitkän aikavälin kumppanina. Odotamme siis myös sinulta halua sitoutua aitoon kumppanuuteen ja yhdessä tekemiseen sekä halua ja kykyä oppia uutta koko ajan kehittyvällä ohjelmistoalalla.

 

Tehtävää varten vaaditaan:

 • Soveltuva alan koulutus
 • Vahva rahoitusalan osaaminen – pystyt kuvaamaan ja sanoittamaan asiakkaalle toimintojen parhaan toteutuksen
 • Kokemusta työskentelystä pankissa tai muussa rahoituslaitoksessa
 • Kattavasti kokemusta toimimisesta asiakasrajapinnassa
 • Asiakaskeskeinen ja ratkaisukeskeinen asenne sekä uskallusta ja kykyä perustella omat näkemyksesi sekä ehdotuksesi
 • Ihmisläheinen asenne tiimityöhön
 • Kykyä ja halua oppia uutta 
 • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
 • Hyvät viestintä- ja ryhmätyötaidot

Arvostamme myös:

 • Kokemusta ohjelmistokehityksen prosesseista
 • Kokemusta sekä ketterästä että perinteisestä projektinhallintatavasta
 • Kykyäsi tuottaa korkealaatuista projektidokumentaatiota (esim. esiselvitykset, liiketoiminnalliset määrittelyt, prosessikaaviot, projektisuunnitelmat)
 • Kykyä tukea asiakkaan liiketoiminnallista testausta
 • Kiinnostusta pitkäjänteiseen työhön yhteiskunnallisesti tärkeiden järjestelmien parissa

 

Me Evitec Solutionsilla kehitämme ja ylläpidämme yli sataa kriittistä pankki-, lainaus-, maksu- ja varallisuudenhoitojärjestelmää, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa huoletta. Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meitä yhdistää auttamisen halu, ilo sekä halu tehdä työtä yhdessä – apu on aina niin lähellä kuin lähin työkaveri. Kaikki evitecläiset ovat tasavertaisia tiimin jäseniä, joilla on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja tehdä työtä, jolla on merkitys. Meillä hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti.

Miltä kuulostaa, oletko valmis hyppäämään osaksi joukkoamme?  

Yhteyshenkilöt ja tiedot: Line Manager Suvi Tuomisto , suvi.tuomisto@evitec.com 

Tiimimme Tampereella, Porissa, Espoossa ja Lahdessa etsii joukkoonsa Lead Front End-kehittäjää auttamaan nykyaikaisten ohjelmistoratkaisujen kehittämisessä finanssialan asiakkaallemme. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa olet kehittämässä asiakkaille ja yhteiskunnalle kriittisiä projekteja ja ratkaisuja teknologiayrityksessä, ja jossa sinä voit kehittyä alan parhaaksi – vieläpä parhaassa mahdollisessa seurassa! Jos sinulla on front end -kehityksestä vahvaa kokemusta jo useammasta projektista, ja olet toiminut lead- devaajana aiemmin, tai se olisi seuraava askel urallasi, tässä voisi olla sinulle sopiva rooli.    

Tässä työssä Lead Front End -kehittäjänä työskentelet konsulttina asiakasrajapinnassa. Tehtäviisi kuuluu koodin loihtimisen lisäksi muiden kehittäjien mentorointi ja tukeminen front end –kehitykseen liittyvissä tehtävissä, sekä koodin katselmointi ja laadunvarmistus. Tunnet front end –teknologioita ja -kirjastoja, tiedät kokemuksesta tai teorian perusteella mikä toimii ja mikä ei, ja pystyt kuvaamaan ja perustelemaan front endiin liittyviä valintoja ja ehdotuksia sekä teknologiaa tunteville kollegoillesi, että asiakkaamme liiketoiminnan edustajille. Työskentelet moderneilla työvälineillä mukavasti joko yhdistellen etä- ja lähityötä, tai hyödyntäen viihtyisiä toimistojamme.  

Työskentelet osana itseohjautuvaa tiimiä, jota yhdistää aito halu auttaa asiakasta ja kehittää omaa osaamistaan. Tiimissä on reilu kymmenkunta rentoa asiantuntijaa erilaisilla vahvuuksilla, ja näin ollen löydät aina pallottelukaverin ajatuksillesi ja ideoillesi. Tiimin jäsenenä pääset mukaan kantamaan ylpeästi vastuuta ja nauttimaan kädenjälkesi näkemisestä. Yhteisöllisyys on vahvuutemme, etkä jää koskaan yksin. 

  

Vaatimukset työssä menestymiseen:

 • Soveltuva alan koulutus
 • Aitoa kiinnostusta front end -teknologioihin ja niiden aallonharjalla pysymiseen
 • Käytännön työkokemusta React-kehityksestä useammasta kehitysprojektista, vähintään 3 vuoden ajalta
 • Kokemusta TypeScriptin ja Next.js hyödyntämisestä 
 • Hyvä ymmärrys testaamisen tärkeydestä ja siihen liittyvistä menetelmistä
 • Ratkaisukeskeinen asenne ja kyky oppia uutta 
 • Hyvä kirjallisen ja suullisen suomen ja englannin kielen taito 
 • Hyvät viestintä- ja ryhmätyötaidot 

  

Arvostamme myös:

 • Fullstack- osaamista (erityisesti C#, .NET, SQL)
 • Kokemusta projektinhallinnasta
 • Kiinnostusta vaatimusmäärittelyyn
 • Kiinnostusta tai kokemusta pilviteknologioista, erityisesti Azuresta 

  

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään pitkäaikaisen asiakkaamme ohjelmistokehitysprojekteissa ja sovellusten ylläpidossa. Pääset myös käyttämään moderneja teknologioita työssäsi, ja vaikuttamaan oman roolisi kehittymiseen osana tiimiämme.

Me Evitec Solutionsilla kehitämme ja ylläpidämme yli sataa kriittistä pankki-, lainaus-, maksu- ja varallisuudenhoitojärjestelmää, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa huoletta. Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meitä yhdistää auttamisen halu, ilo sekä halu tehdä työtä yhdessä – apu on aina niin lähellä kuin lähin työkaveri. Kaikki evitecläiset ovat tasavertaisia tiimin jäseniä, joilla on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja tehdä työtä, jolla on merkitys. Evitecillä hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti. 

Miltä kuulostaa, oletko valmis hyppäämään osaksi joukkoamme? 

  

Hakemusaika päättyy: 30.4.2024

Yhteyshenkilöt ja tiedot Line Manager, Suvi Tuomisto, suvi.tuomisto@evitec.com