Opinnot loppusuoralla? Valmistuminen näköpiirissä? Etsimme ohjelmistoalan tulevaa osaajaa niin Tampereelle, Lappeenrantaan, Lahteen, kuin Espooseenkin. Voit olla etsimämme henkilö, jos ohjelmistoalan opiskelusi ovat käynnissä, sinulla on jo kandi taskussa ja mieluusti noin 250 opintopistettä tehtynä. Opinnäytetyötäsi ajatellen meillä on ehdottaa sinulle myös lopputyöaiheita.

Muutama sana meistä. Me Evitecillä kehitämme ja ylläpidämme yli sataa kriittistä pankki-, lainaus-, maksu- ja varallisuudenhoitojärjestelmää, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa huoletta. Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma.

Evitecillä voit suuntautua ohjelmistokehitykseen, konsulttimaiseen asiantuntijatyöhön, tuotekehitykseen tai rakentaa oman polkusi yhdistäen sopivasti eri kiinnostuksen aiheita. Halusit sitten rakentaa itsellesi syväosaamista keskittymällä yhteen liiketoiminta-alueeseen tai oppia monipuolisesti eri alueilta, kiinnostavat asiakkuudet ja tehtävät pitävät sinut vauhdissa.

Riippumatta paikkakunnasta yhdistämme sinut mielenkiintoiseen projektiin ja tiimiin, jossa pääset heti laittamaan oppisi käytäntöön. Tiimeissämme pääset nopeasti työskentelemään tiiviisti asiakasprojekteissa huippuosaajien kanssa, tukenasi ovat mentorisi, esihenkilösi sekä kaikki Evitecin ammattilaiset.

Työkulttuurissamme tuemme toinen toisiamme, viljelemme huumoria ja opimme yhdessä uutta. Tarjoamme henkilöstöllemme joustoa erilaisissa elämäntilanteissa, esimerkiksi opintojen ja työn yhteensovittamisessa.

Koska meillä tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys, ovat tekemisen laatu ja tinkimättömyys tärkeitä asioita etsimissämme henkilöissä. Arvostamme kykyäsi kantaa vastuuta: Mikäli olet ollut assarina, tuutorina, vetänyt harrasteporukoita tai muuten ollut jossakin vastuullisessa roolissa, kuulisimme siitä erityisen mielellämme. Meitä kiinnostaa myös kuinka tuttua ohjelmistokehitys on sinulle. Mikäli sinulla on omia harrasteprojekteja esimerkiksi Githubissa, kerro niistä hakemuksessasi. 

Tehtävässä onnistuaksesi odotamme, että sinulta löytyy: 

 • Reippaan asenteen lisäksi kykyä viedä projektit loppuun asti 
 • Kiinnostusta osaan seuraavista teknologioista: SQL, C#, .Net, React, Power Apps
 • Hyvää sosiaalista pelisilmää ja kommunikointitaitoja 
 • Ohjelmistoalaan liittyvää, meneillään olevaa koulutusta
 • Osoitus osaamisesta AI- tai pilviteknologioista
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito

Lisäksi arvostamme: 

 • Kykyä ottaa ja kantaa vastuuta
 • Ratkaisukeskeisyyttä, luotettavuutta sekä aitoa halua auttaa tiimikavereita ja työskennellä yhdessä
 • Kiinnostusta pilviteknologioihin

 

Sinun ei suinkaan tarvitse olla täydellinen osaaja tullessasi meille Evitecille. Pääasia on, että haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä, kasvaa ja kehittyä pitkäjänteisesti. Etätyö on meillä mahdollista.

Konttoreidemme rentoa tunnelmaa ylläpitävät alan ammattilaiset eri mittaisilla työkokemuksilla: osa vielä opiskelijoita tai uransa alkupuolella olevia, osa jo alansa huippuja. Olitpa missä tiimissä tahansa, pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Projektin kestosta ja luonteesta riippumatta tavoitteenamme on kehittyä ja kasvattaa toisistamme alati taitavampia IT-alan erikoisosaajia. 

Palkkahaitari: 2500-3100€ kuukaudessa tai tuntityönä vastaava palkka. Työ on osa-aikainen ja palkka määräytyy tehtyjen tuntien perusteella.

 

Haluatko työskennellä Tampereella, Lahdessa, Espoossa tai Lappeenrannassa ja liittyä joukkoomme?  

Jätä hakemus 29.2.2024 mennessä, niin olemme sinuun yhteydessä. Liitä hakemukseesi myös opintorekisteriotteesi. Työsuhteen aloitus toukokuussa 2024.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Managerimme:

Lauri Oikarinen, Tampere, lauri.oikarinen@evitec.com

Sini Alamäki, Lappeenranta, sini.alamaki@evitec.com

Harri Hiila, Espoo, harri.hiila@evitec.com

Teemu Vainio, Lahti, teemu.vainio@evitec.com

Tiimimme Lappeenrannassa etsii joukkoonsa liiketoiminnallista määrittelijää (Business Analyst) auttamaan leasing-rahoitusjärjestelmän toiminnallisten määrittelyjen laatimisessa. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa olet kehittämässä asiakkaille ja yhteiskunnalle kriittisiä projekteja ja ratkaisuja teknologiayrityksessä, ja jossa voit kehittyä alan parhaaksi – vieläpä parhaassa mahdollisessa seurassa! Jos sinulla on jo usean vuoden kokemus rahoitusalalta tai rahoitusjärjestelmien ohjelmistokehityksessä ja etsit tehtävää, jossa voit laajamittaisesti hyödyntää hankkimiasi tietoja, tässä voisi olla sinulle sopiva rooli.  

Tässä työssä liiketoiminnallisena määrittelijänä tehtäviisi kuuluu kuuluu leasing-liiketoiminnan toimintojen selkeä kuvaaminen ohjelmistotuotteemme toteutustiimille. Käyt vaatimuksia ja toimintoja aktiivisesti läpi asiakkaiden liiketoiminnan edustajien kanssa ja pystyt tarvittaessa haastamaan heidän näkemyksensä oman kokemuksesi pohjalta – tavoitteenasi auttaa asiakastamme parhaan mahdollisen ratkaisun määrittämisessä. Antoisien keskustelujen pohjalta laadit toiminnalliset kuvaukset, joiden perusteella ominaisuudet toteutetaan ohjelmistoon. Määrittelyjen lisäksi osallistut testitapausten laatimiseen sekä toimit tarpeen mukaan testauksen tukena. Työskentelet moderneilla työvälineillä mukavasti joko yhdistellen etä- ja lähityötä, tai hyödyntäen viihtyisiä toimistojamme.  


Työskentelet osana itseohjautuvaa, ketterin menetelmin toimivaa tiimiä, jota yhdistää aito halu auttaa asiakasta ja kehittää omaa osaamistaan. Tiimin jäsenenä pääset osallistumaan merkittävään tuotekehitysprojektiin, jossa rakennetaan moderneilla työvälineillä ja -menetelmillä huippuluokan rahoitusjärjestelmää yhteiskunnan toimivuuden kannalta kriittisille sidosryhmille, kuten pankeille ja rahoituslaitoksille. Ympärilläsi oleva tiimi tukee sinua arjen haasteissa ja rennompaa yhdessäoloa edustavat tiimisi erilaiset tiimitapahtumat, joita järjestetään vuoden mittaan. Työsi kädenjäljen näet siinä, että jonakin päivänä saatat hankkia itsellesi leasing-auton itse määrittelemäsi sovelluksen myöntämällä rahoituksella. Toki myös pienemmät edistysaskeleet muuttuvat konkreettisiksi, kun määrittelyjen mukaisia ominaisuuksia julkaistaan ohjelmistotuotteessa sen kehityskaaren aikana.  

  

Työssä menestyäksesi sinulla on:

 • Soveltuva alan koulutus 
 • Vahva leasing-liiketoiminnan osaaminen – pystyt kuvaamaan ja sanoittamaan asiakkaalle toimintojen parhaan toteutuksen
 • Asiakaskeskeinen, ratkaisukeskeinen asenne sekä uskallusta ja kykyä tarvittaessa myös kyseenalaistaa asiakkaan toiveet samalla, kun perustelet omat näkemyksesi vaihtoehtoisista toimintatavoista
 • Kattavasti kokemusta toimimisesta asiakasrajapinnassa
 • Kykyä ja halua oppia uutta 
 • Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
 • Hyvät viestintä- ja ryhmätyötaidot 

 

Arvostamme myös:

 • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Kokemusta ohjelmistokehityksestä
 • Laaja-alaista kokemusta rahoitustuotteista ja rahoitusliiketoiminnasta

  

 Meillä kehityt piinkovaksi asiantuntijaksi – ellet ole sellainen jo, ja keräät vaikuttavat näytöt ohjelmistoalalta. Tarjoamme sinulle vastuuta osaamisesi ja halusi mukaan, sekä vapauden kehittyä urallasi suuntaan, joka inspiroi juuri sinua, oli se sitten kohti asioiden tai ihmisten johtamista, syväasiantuntijuutta tai asiakaskokemuksen ammattilaisuutta. Lisäksi kerrytät jatkuvasti ammatillista osaamistasi työyhteisön aktiivisen koulutusohjelman avulla.

Me Evitecillä kehitämme ja ylläpidämme yli sataa kriittistä pankki-, lainaus-, maksu- ja varallisuudenhoitojärjestelmää, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa huoletta. Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meitä yhdistää auttamisen halu, ilo sekä halu tehdä työtä yhdessä – apu on aina niin lähellä kuin lähin työkaveri. Kaikki Evitecläiset ovat tasavertaisia tiimin jäseniä, joilla on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja tehdä työtä, jolla on merkitys. Evitecillä hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti. 

Miltä kuulostaa, oletko valmis hyppäämään osaksi joukkoamme? 

  

Hakemusaika päättyy: 31.12.2023

Työn alkamisajankohta aikaisintaan: 2.1.2024

Yhteyshenkilöt ja tiedot: Tiiminvetäjä Marko Väisänen, marko.vaisanen@evitec.com

Tiimimme Lappeenrannassa etsii joukkoonsa koodaustaitoista määrittelijää auttamaan mielenkiintoisissa ja merkittävissä finanssialan asiakkuuksien projekteissa. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa olet kehittämässä asiakkaille ja yhteiskunnalle kriittisiä projekteja ja ratkaisuja teknologiayrityksessä, jossa voit kehittyä alan parhaaksi – vieläpä parhaassa mahdollisessa seurassa! Jos olet halukas oppimaan uutta ja hyödyntämään jo muutaman vuoden kokemuksella kertynyttä osaamistasi ja haluat laajentaa tai uudistaa työnkuvaasi, tässä voisi olla sinulle sopiva rooli. 

Tässä työssä koodaustaitoisena määrittelijänä tehtäviisi kuuluu ohjelmien toteuttaminen käytössämme olevilla työkaluilla ja tekniikoilla, toiminnallisten määrittelyjen laatiminen toteutustiimiä varten, mahdollisesti toimiminen asiakasrajapinnassa asiakastarpeiden kartoittamiseksi sekä osallistuminen ohjelmistokehityksen ohessa myös testaukseen ja testitapausten laatimiseen. Osallistut laajalla skaalalla ketterien ohjelmistokehityksen menetelmien tehtäviin ja pystyt joustavasti omaksumaan uusia tehtäviä ja vastuita projektin ja työtilanteen mukaisesti. Työskentelet moderneilla työvälineillä mukavasti joko yhdistellen etä- ja lähityötä, tai hyödyntäen viihtyisiä toimistojamme.  

Työskentelet osana itseohjautuvaa tiimiä, jota yhdistää aito halu auttaa asiakasta ja kehittää omaa osaamistaan. Tiimin jäsenenä pääset mukaan ammattitaitoiseen ja muita tukevaan työyhteisöön sekä osallistut yhteisiin tilaisuuksiin, joissa sovitaan tiimin ja oman työsi tavoitteet ja niiden seuranta. Projektit tai asiakkuudet saattavat vaihdella ajan myötä – hyvä yhteishenki ja oman tiimisi virkistävät tiimitapahtumat antavat mahdollisuuden rentoutua ja tutustua kollegoihisi myös muuten kuin vain töiden merkeissä. Työsi kädenjäljen näet siinä, että toimittamamme järjestelmät tuovat aitoa hyötyä asiakkaillemme heidän liiketoiminnassaan. Konkreettisesti näet oman työsi tulokset jokaisen toimitusvalmiin kokonaisuuden valmistuttua – olit sitten mukana joko toteuttamassa tai määrittelemässä sitä.

  

Työssä menestyäksesi edellytämme, että sinulla on: 

 • Soveltuva alan koulutus 
 • Osaamista sekä käytännön työkokemusta seuraavista teknologioista: .NET Core, React ja/tai Python, SQL
 • Ratkaisukeskeinen asenne ja halua oppia uutta
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito 
 • Hyvät viestintä- ja ryhmätyötaidot   
 • Käytännön työkokemusta määrittelytyöstä sekä kyky jäsentää kokonaisuuksia ja muodostaa niistä selkeät ja ymmärrettävät määrittelyt toteutusta varten

 

Arvostamme myös:

 • Kokemusta Cypress-testiautomaatiotyökalusta 
 • Osaamista seuraavista työkaluista: Microsoft stack -työkalut, Visual Studio, ASP .NET, .NET Core Web Application, C#, JQuery, GitLab, RoundHousE, Microsoft Transact-SQL, SSRS

  

 Meillä kehityt piinkovaksi asiantuntijaksi – ellet ole sellainen jo, ja keräät vaikuttavat näytöt ohjelmistoalalta. Tarjoamme sinulle vastuuta osaamisesi ja halusi mukaan, sekä vapauden kehittyä urallasi suuntaan, joka inspiroi juuri sinua, oli se sitten kohti asioiden tai ihmisten johtamista, syväasiantuntijuutta tai asiakaskokemuksen ammattilaisuutta. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi työtehtävien ohessa pitkälti omien toiveidesi ja yhdessä sovittavien tavoitteiden muodossa. 

Me Evitecillä kehitämme ja ylläpidämme yli sataa kriittistä pankki-, lainaus-, maksu- ja varallisuudenhoitojärjestelmää, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa huoletta. Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meitä yhdistää auttamisen halu, ilo sekä halu tehdä työtä yhdessä – apu on aina niin lähellä kuin lähin työkaveri. Kaikki Evitecläiset ovat tasavertaisia tiimin jäseniä, joilla on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja tehdä työtä, jolla on merkitys. Evitecillä hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti. 

Miltä kuulostaa, oletko valmis hyppäämään osaksi joukkoamme? 

  

Hakemusaika päättyy: 31.12.2023

Työn alkamisajankohta aikaisintaan: 2.1.2024

 

Yhteyshenkilöt ja tiedot: Tiiminvetäjä Marko Väisänen, marko.vaisanen@evitec.com

Etsimme tiimiimme kokenutta data-arkkitehtiä, joka on valmis laittamaan kädet saveen ja muovaamaan asiakkaamme kanssa yhteistyössä tämän liiketoimintaa hyödyttäviä, uudenlaisia ratkaisuja. Tarjoamme sinulle työpaikan teknologiayrityksessä, jossa voit kehittyä alan parhaaksi – vieläpä parhaassa mahdollisessa seurassa! Jos olet valmis ottamaan vastuuta koko dataputken kehityksestä, asiakkaan menestyksen kirittämisestä, ja mikäli myös oman ja tiimin osaamisen kehittäminen on sinulle tärkeää ja inspiroivaa, tässä voisi olla juuri sinulle sopiva rooli. 

 

Data-arkkitehtinä tehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä koko dataputken varrelta, data-alustan kehityksestä aina raportointiin asti. Laaja-alainen ymmärrys data-alustojen, tietovarastojen ja raportointiratkaisuiden toteuttamisesta on sinulle arkipäivää. Olet suunnitteluvaiheen lisäksi vahvasti “hands-on-meiningillä” mukana myös toteutuksissa. Jokapäiväiseen työarkeesi kuuluu tiivis yhteistyö oman tiimin ja asiakkaamme yhteyshenkilöiden kanssa. Me Evitecillä haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin toimittaja – aito kumppani, joka kuuntelee ja auttaa. Sparraat asiakastamme, etsit ja teet ratkaisuehdotuksia ja autat kehittämään entistä parempaa data-arkkitehtuuria ja näin laadukkaita järjestelmiä. 

 

Teet työtäsi osana ammattitaitoista ja itseohjautuvaa tiimiä, jota yhdistää huumorin lisäksi halu auttaa asiakasta ja kehittää omaa osaamistaan. Keskustelun ja viestinnän koordinointi eri sidosryhmien välillä on tärkeä osa työnkuvaasi – kykysi ja halusi ottaa vastuuta niin omasta tekemisestä kuin auttaa muita kantamaan omansa on tässä tehtävässä keskeistä. Päiviisi kuuluu toisinaan myös Evitecin myyntitiimin tukeminen uusasiakashankinnassa. Arvostammekin erityisesti innokkuuttasi ja halukkuuttasi ottaa vastaan uusia haasteita ja tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen. Työskentelet moderneilla työvälineillä mukavasti joko yhdistellen etä- ja lähityötä, tai hyödyntäen viihtyisiä toimistojamme.

Työssä menestyäksesi sinulla on:

 • Soveltuva alan koulutus ja vähintään 5 vuoden työkokemus datan ja analytiikan kehittämisestä
 • Kokemusta erilaisista DW-arkkitehtuureista
 • Kokemusta ja osaamista seuraavista: Data Pipeline -toteutustehtävät, data-alustojen kehittäminen ja raportoinnin toteutukset
 • Kokemusta ja osaamista Microsoftin datan ja analytiikan teknologioista, esimerkiksi Data Factory:stä ja Power BI:stä
 • Ratkaisukeskeinen asenne ja kyky oppia uutta
 • Kykyä viedä aloittamasi loppuun
 • Hyvä suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen osaaminen
 • Erinomaiset viestintä- ja ryhmätyötaidot 

Arvostamme myös:

 • Kokemusta data-arkkitehtuurin suunnittelusta ja kehityksestä
 • Kiinnostusta pilviteknologioita kohtaan
 • Kokemusta SQL Server -ympäristöistä ja SSIS-välineestä

Tarjoamme sinulle vastuuta osaamisesi ja halusi mukaan, sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi suuntaan, joka inspiroi juuri sinua, oli se sitten kohti asioiden tai ihmisten johtamista, syväasiantuntijuutta tai asiakaskokemuksen ammattilaisuutta. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastuullisista rooleista, kuulisimme siitä mielellämme!

Me Evitecillä kehitämme ja ylläpidämme yli sataa kriittistä pankki-, lainaus-, maksu- ja varallisuudenhoitojärjestelmää, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa huoletta. Lisäksi tarjoamme data- ja analytiikkapalveluita useille toimialoille. Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meitä yhdistää auttamisen halu, ilo sekä halu tehdä työtä yhdessä – apu on aina niin lähellä kuin lähin työkaveri. Kaikki Evitecläiset ovat tasavertaisia tiimin jäseniä, joilla on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja tehdä työtä, jolla on merkitys. Evitecillä hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti.

Miltä kuulostaa, oletko valmis hyppäämään osaksi joukkoamme?

Hakemusaika päättyy: 31.12.2023

Työn alkamisajankohta aikaisintaan: 2.1.2024

 

Yhteyshenkilö

Timo Pillikko, puh 050 5992113
sähköposti: Timo.Pillikko@evitec.com

Etsimme kokenutta Apache Spark- ja Databricks -asiantuntijaa tiimiimme. Tässä roolissa pääset laittamaan kädet saveen; pääset tekemään sekä toteutustehtäviä Apache Spark:lla (Python) että Databricksillä, minkä lisäksi pääset vastaamaan Databricks-klusterien hallinnasta. Meidän näkökulmastamme ihannetyyppi auttaa meitä ja asiakkaitamme Apache Spark- ja Databricks-toteutuksissa. Tarjoamme sinulle työpaikan teknologiayrityksessä, jossa voit kehittyä alan parhaaksi – vieläpä parhaassa mahdollisessa seurassa!

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä Data Lakehouse -arkkitehtuurin ympärillä. Jokapäiväiseen työarkeesi kuuluu tiivis yhteistyö oman tiimin ja asiakkaamme yhteyshenkilöiden kanssa. Me Evitecillä haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin toimittaja – aito kumppani, joka kuuntelee ja auttaa. Sparraat asiakastamme, etsit ja teet ratkaisuehdotuksia ja autat kehittämään entistä parempaa data-arkkitehtuuria ja näin laadukkaita järjestelmiä. Päiviisi kuuluu toisinaan myös Evitecin myyntitiimin tukeminen uusasiakashankinnassa.

 

Tehtäviisi kuuluvat:

Teknisenä asiantuntijana toimiminen

 • Suunnittelet ja toteutat datan käsittely- ja analytiikkaratkaisuja projektien vaatimusten mukaisesti. Teet yhteistyötä projektitiimin kanssa varmistaaksesi onnistuneen ratkaisun toimituksen.
 • Vianmääritystä ja teknisten ongelmien ratkaisua toteutuksien aikana.
 • Databricks-klustereiden hallinnointitehtävät, joilla varmistetaan asiakasympäristöjen optimaalinen suorituskyky ja resurssienhallinta.

  Parhaiden käytäntöjen kehittämine

 • Edistät Apache Spark-, Databricks- ja Delta Lake -ratkaisujen käyttöä Evitecillä ja asiakasprojekteissa.
 • Luot ja pidät esityksiä sekä koulutusmateriaaleja, tavoitteenasi lisätä tietoisuutta Databricksin mahdollisuuksista.
 • Mentoroit ja tuet kollegoita heidän Apache Spark- ja Databricks-asiantuntemuksen rakentamisessa.

  Pre sales -tehtävät

 • Teet yhteistyötä myynnin ja projektipäälliköiden kanssa.
 • Osallistut työmääräarvioiden ja tarjousten toteutukseen.

Teet työtäsi osana ammattitaitoista ja itseohjautuvaa tiimiä, jota yhdistää huumorin lisäksi halu auttaa asiakasta ja kehittää omaa osaamistaan. Keskustelun ja viestinnän koordinointi eri sidosryhmien välillä on tärkeä osa työnkuvaasi – kykysi ja halusi ottaa vastuuta niin omasta tekemisestä kuin auttaa muita kantamaan omansa on tässä tehtävässä keskeistä. Arvostammekin erityisesti innokkuuttasi ja halukkuuttasi ottaa vastaan uusia haasteita ja tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen. Työskentelet moderneilla työvälineillä mukavasti joko yhdistellen etä- ja lähityötä, tai hyödyntäen viihtyisiä toimistojamme.

  

Työssä menestyäksesi sinulla on:

 • Soveltuva alan koulutus ja vähintään 2 vuoden työkokemus datan ja analytiikan kehittämisestä 
 • Käytännön Apache Spark -osaaminen Scala- tai Python-tekniikalla
 • Käytännön kokemusta Databricks-klusterin hallinnasta
 • Vankka tuntemus Delta Lakesta ja siihen liittyvistä teknologioista
 • Ratkaisukeskeinen asenne ja kyky oppia uutta
 • Kykyä viedä aloittamasi loppuun
 • Hyvä suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen osaaminen
 • Erinomaiset viestintä- ja ryhmätyötaidot 

Arvostamme myös:

 • Apache Spark- tai Databricks-sertifiointeja
 • dbt-asiantuntemusta
    

Tarjoamme sinulle vastuuta osaamisesi ja halusi mukaan, sekä vapauden kehittyä urallasi suuntaan, joka inspiroi juuri sinua, oli se sitten kohti asioiden tai ihmisten johtamista, syväasiantuntijuutta tai asiakaskokemuksen ammattilaisuutta.

Me Evitecillä kehitämme ja ylläpidämme yli sataa kriittistä pankki-, lainaus-, maksu- ja varallisuudenhoitojärjestelmää, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa huoletta. Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meitä yhdistää auttamisen halu, ilo sekä halu tehdä työtä yhdessä – apu on aina niin lähellä kuin lähin työkaveri. Kaikki Evitecläiset ovat tasavertaisia tiimin jäseniä, joilla on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja tehdä työtä, jolla on merkitys. Evitecillä hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti. 

Miltä kuulostaa, oletko valmis hyppäämään osaksi joukkoamme? 

  

Hakemusaika päättyy: 31.12.2023

Työn alkamisajankohta aikaisintaan: 2.1.2024

 

Yhteyshenkilö:

Timo Pillikko, puh 050 5992113, 

sähköposti: Timo.Pillikko@evitec.com

Etsimme tiimiimme Power BI- raportoinnin asiantuntijaa, joka on valmis laittamaan kädet saveen ja muovaamaan asiakkaamme kanssa yhteistyössä tämän liiketoimintaa hyödyttäviä, helppokäyttöisiä raportteja. Tarjoamme sinulle työpaikan teknologiayrityksessä, jossa voit kehittyä alan parhaaksi – vieläpä parhaassa mahdollisessa seurassa! Jos olet valmis ottamaan vastuuta asiakkaamme raportoinnin kehittämisestä ja asiakkaan menestyksen kirittämisestä, ja mikäli myös oman ja tiimin osaamisen kehittäminen on sinulle tärkeää ja inspiroivaa, tässä voisi olla juuri sinulle sopiva rooli.

Tässä työssä Power BI -raportoinnin ammattilaisena tehtäviisi kuuluu asiakkaan liiketoimintatarpeiden kuuntelu ja ymmärtäminen, jotta voit toteuttaa selkeää raportointia, jonka avulla asiakas pystyy helposti ja tehokkaasti hyödyntämään organisaatiossaan olevaa tietoa päivittäisen työnsä tueksi. Me Evitecillä haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin toimittaja – aito kumppani, joka kuuntelee ja auttaa. Jokapäiväiseen työarkeesi kuuluu näin ollen tiivis yhteistyö oman tiimin ja asiakkaamme yhteyshenkilöiden kanssa.

Teet työtäsi osana ammattitaitoista ja itseohjautuvaa tiimiä, jota yhdistää huumorin lisäksi halu auttaa asiakasta ja kehittää omaa osaamistaan. Kykysi ja halusi ottaa vastuuta niin omasta tekemisestä kuin auttaa muita kantamaan omansa onkin tässä tehtävässä tärkeää. Arvostamme myös innokkuuttasi ja halukkuuttasi ottaa vastaan uusia haasteita ja tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen. Työskentelet moderneilla työvälineillä mukavasti joko yhdistellen etä- ja lähityötä, tai hyödyntäen viihtyisiä toimistojamme.

Työssä menestyäksesi sinulla on:

 • Soveltuva alan koulutus ja vähintään 2 vuoden työkokemus BI-raportoinnin kehittämisestä
 • Kokemusta ja osaamista Power BI-työvälineen käytöstä. Hallitset DAX-kielen ja Power Query:n
 • Ratkaisukeskeinen asenne ja kyky oppia uutta
 • Kykyä viedä aloittamasi loppuun
 • Hyvä suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen osaaminen
 • Erinomaiset viestintä- ja ryhmätyötaidot

Arvostamme myös:

 • Ymmärrystä tai kokemusta palvelumuotoilusta ja mittaristojen visuaalisesta suunnitellusta
 • Kiinnostusta pilviteknologioita kohtaan
 • Kiinnostusta tai kokemusta Azure Data Factorysta tai muista ETL-työkaluista

Tarjoamme sinulle vastuuta osaamisesi ja halusi mukaan, sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi suuntaan, joka inspiroi juuri sinua, oli se sitten kohti asioiden tai ihmisten johtamista, syväasiantuntijuutta tai asiakaskokemuksen ammattilaisuutta. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastuullisista rooleista, kuulisimme siitä mielellämme!

Me Evitecillä kehitämme ja ylläpidämme yli sataa kriittistä pankki-, lainaus-, maksu- ja varallisuudenhoitojärjestelmää, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa huoletta. Lisäksi tarjoamme data- ja analytiikkapalveluita useille toimialoille. Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meitä yhdistää auttamisen halu, ilo sekä halu tehdä työtä yhdessä – apu on aina niin lähellä kuin lähin työkaveri. Kaikki Evitecläiset ovat tasavertaisia tiimin jäseniä, joilla on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja tehdä työtä, jolla on merkitys. Evitecillä hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti.

Miltä kuulostaa, oletko valmis hyppäämään osaksi joukkoamme?

 

Hakemusaika päättyy: 31.12.2023

Työn alkamisajankohta aikaisintaan: 2.1.2024

Yhteyshenkilö:

Timo Pillikko, puh 050 5992113

sähköposti: Timo.Pillikko@evitec.com

Ylläpidämme ja kehitämme Evitecillä finanssialan liiketoimintakriittisiä järjestelmiä, jotta asiakkaamme voivat keskittyä huoletta omaan toimintaansa. Meitä ohjaa ajatus siitä, että haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin toimittaja – kumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu mukavasti puolin ja toisin, ihmiseltä ihmiselle.

Etsimme uuteen kärkihankkeeseemme Microsoftin teknologioiden kanssa sujuvasti toimivaa Full Stack -kehittäjää, jolla on vankka kehityskokemus Azure-ympäristöstä. Ensimmäisenä työtehtävänäsi on toimia syksyllä 2023 alkaneen Gorilla-tuotteeseen liittyvän projektin Azure-ratkaisuiden vastuuroolissa.

Työtehtäviisi kuuluu uusien komponenttien ja palveluiden rakentaminen Gorilla-järjestelmäämme hyödyntäen .NET frameworkin mahdollisuuksia. Käytät työssäsi Azure Cloud Services -komponentteja ja -työkaluja. Työpäiviisi kuuluvat tuoteratkaisumme laajentaminen SaaS-valmiuteen tarvittavin ominaisuuksin yhdessä tiimin kanssa. Varmistat, että ratkaisut on myös huolellisesti dokumentoitu. Mentoroit Lappeenrannan toimistomme työntekijöitä Azure-maailman saloihin sekä autat pääsemään kiinni oikeaoppisiin toimintatapoihin. Pääset vaikuttamaan myös muiden tuotteidemme ja sovelluksiemme Azure-ratkaisuihin.

Työtehtävässä edellytämme:

 • Sinulla on vähintään kahden (2) vuoden ajalta kokemusta sovelluskehityksestä Azuren ympäristössä
 • Sinulla on vähintään yhden (1) vuoden ajalta kokemusta .NET C# -sovelluskehityksestä
 • Sinulla on React-tuntemusta
 • Koet asiakastyön mahdollisuutena ja haluat aidosti työskennellä asiakkaidemme kanssa
 • Haluat oppia uutta ja olet valmis tukemaan kollegoitasi teknisellä osaamisellasi
 • Ongelmanratkaisutaitoja ja itseohjautuvuutta sekä kykyä viedä aloittamasi loppuun
 • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme, mikäli sinulta löytyy:

 • Kokemusta finanssialasta
 • Ymmärrät automatisoinnin tarjoamat edut ja haasteet
 • Tietokannat, esimerkiksi SQL Server, ovat sinulle tuttuja

Yksi parhaimpia asioita meillä työskentelyssä ovat osaamiseltaan korkeatasoiset ja motivoituneet, ammattimaiset kollegat. Työkulttuurissamme tuemme toinen toisiamme ja opimme yhdessä uutta. Aktiivinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa tarjoaa suoran palautteen ja näkyvyyden siihen, kuinka oma käden jälki on merkittävää asiakkaillemme. Monipuoliset etumme tuovat joustavuutta ja turvaa arkeesi – kerromme niistä lisää työhaastattelussa.

Hae paikkaa 15.12.2023 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sini Alamäki, Site Manager Lappeenranta, puh. 040 758 8547 tai sini.alamaki@evitec.com

Lue lisää:  

People stories – Evitec
Evitec Gorilla

Evitec on monipuolinen, pohjoismainen teknologiayhtiö yli 30 vuoden kokemuksella. Suurin osa asiakkaistamme on finanssisektorilla, ja olemmekin ylpeitä voidessamme toimia alan rohkeana uudistajana. Osaamisemme on työntekijöissämme. Yli 300 Evitecin asiantuntijaa työskentelee seitsemässä kaupungissa: Espoossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Porissa, Tampereella, Tallinnassa ja Tukholmassa. Meitä yhdistävät aito kiinnostus digitalisaatioon sekä hyvän mielen ja ilon ilmapiiri.

Our team in Lappeenranta is searching for a new System Analyst with coding capabilities to help in interesting and meaningful financial sector customer projects. We will provide you with a job where you are part of an excellent team developing critical solutions for the customers and society. You’ll get to work in a company where you can become the best that you can be – and with the best possible workmates! If you are eager to learn new skills and ready to utilize your already accumulated skills based on few years of work experience and you are willing to expand or refresh your professional profile, this might be the right role for you.

In this position as coding skilled System Analyst, you will be responsible for actual software development utilizing our tools and techniques, creating functional definitions for our development team, optionally working on customer interface to collect and refine customer requirements, and in parallel with software development you will also participate in test case creation and actual testing. So, you will participate in wide scale of agile software development tasks, and you can flexibly adapt new tasks and responsibilities based on project phase and your workload. You will work comfortably with modern tools, either by combining both remote work and office work, or by utilizing our functional, cozy office.

You will work as part of self-organized team, which is compound with genuine desire to help the customer and develop its own knowledge and skills. As a member of the team, you are also included in the professional and supporting working community and you will participate in common activities and events, and where both team goals and your personal goals will be agreed on and later followed up. Projects and customers might change over time, but solid basis of your work community will remain and provide you a safe and secure working environment. Good common spirit and refreshing team events will give you a change to relax and get to know your colleagues also outside the workplace. You get to see your handprints in systems that we have deliver to our customers, providing genuine value in their business. And more concretely you can see your handprint when a new functional release has been published after an agile sprint – always a great moment. During the sprint your role might be either functional definer or software developer.

To success in your work, we require that you have:

 • Suitable education for ICT business
 • Knowledge and practical experience on following techniques: .NET Core, React, Python, SQL
 • Solution-oriented mindset and ability and will to learn new skills
 • Fluency in spoken and written English
 • Some level of Finnish and willingness to learn more
 • Good communication and team working skills
 • Practical experience on software definition tasks, ability to embrace large entities and produce clear and understandable definitions of them for software implementation

We also appreciate:

 • Experience in Cypress test automation tool
 • Knowledge or experience in following tools: Microsoft stack development tools, Visual Studio, ASP.NET, .NET Core Web Application, C#, JQuery, GitLab, RoundHousE, Microsoft Transact-SQL, SSRS

At Evitec you will become a distinguished expert, gathering impressive testimony of your work as a forerunner in digitalisation of the financial sector. We will provide you with responsibilities based on your knowledge, experience, and personal preference. You will also have the opportunity and liberty to develop your career path towards goals which inspire and motivate you specifically. Those could be for example leadership of entities or people, deep expertise on some specific area, or professionalism on customer experience. In addition, or partially in parallel with these goals, you can develop your professional skills and knowledge related to your tasks, highly based on your personal wishes, and together agreed goals.

We at Evitec develop and maintain over one hundred critical banking, loaning, payment, and financing systems so that our customers can focus on their key business – without worries. Currently we are a well-functioning team of over 300 experts in seven cities: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinn (Estonia) and Stockholm (Sweden). We are united with strong will and culture of helping, and joy and desire to work together – help is always as near as your closest colleague. All members of the Evitec community are also equal members of our team, with versatile possibilities to grow and work on meaningful projects. Our shared interest in digitalisation and the financial sector coupled with our positive attitude and cheerful atmosphere unites us all. Genuinely. How does this sound to you – are you ready to take the next step and join our community?

  

Application time ends: 31.12.2023

The work starts earliest: 2.1.2024

For more information contact: Team Manager Marko Väisänen, marko.vaisanen@evitec.com