Perintä osana lainanhallinnan ratkaisua – haastehakemukset napin painalluksella

Evitec Power Lending on antolainauksen ja vakuushallinnan elinkaarijärjestelmä, joka soveltuu parhaiten suomalaisen yritysrahoituksen tarpeisiin. Nyt toimme perinnän osaksi lainanhallintajärjestelmää.

Gorilla-perintäjärjestelmällä voit hoitaa saatavien perintää niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Ratkaisua on kehitetty pitkään ja asiakkaillamme on siitä käytössä eri versioita.

– Rahoituslaitoksen näkökulmasta ideaalitilanne on, että käytettävä ratkaisu kattaa koko asiakkuuden elinkaaren, tässä tapauksessa vaiheet hakemuksesta perintään, kertoo Evitecin asiantuntija Nina Luukkanen.

Lainanhallinta- ja perintäratkaisumme teknologinen yhteensopivuus on hyvä, sillä molemmissa on SQL-tietokanta, vaatimukset palvelimille ovat siis samat.

Evitec Power Lending -järjestelmän suunnittelun perustavoite on mahdollistaa tehokkaat prosessit. Reaaliaikainen tieto ja integraatiot ovat tässä avaintekijöitä. Perinnän järjestelmässämme on nämä samat piirteet. Haastehakemukset lähtevät napin painalluksella, jatkaa Financial Sector Solutions -yksikön tuotteista Evitecissä vastaava Janne Takala.

Gorilla mukautuu joustavasti asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin, minkä lisäksi mahdolliset lisäominaisuudet voidaan toteuttaa asiakaskohtaisesti. Se on myös integroitavissa muihin järjestelmiin. Gorillan tuominen osaksi Evitec Power Lending -ratkaisua tehostaa järjestämättömien luottojen hoitoa.

– Ratkaisu sisältää laajasti toimintoja, mutta kaikkia toimintoja ei tarvitse ottaa heti käyttöön. Voisi sanoa, että vain mielikuvitus on tässä rajana, tiivistää Luukkanen.